Mi van?

2014.01.08. 21:30

Ma felhívták rá a figyelmemet, hogy fél éve nem írtam.

Igazából nem sok minden történt velem, megnősültem, született egy lányom, vettem egy toyotát, dél-szudánba költöztem, egy ásványvíz palackozó üzem vezetője lettem és lábgombám lett. Na jó ebből egyik sem igaz, de az irodai életem annyira sivár, hogy a kibaszott szahara egy oázis hozzá képest. Kénytelen leszek ilyen történeteket kitalálni:

Háromperhármas kibiztosította gépkarabélyát, miközben tekintete lángolt az elmúlt évek felgyülemlett haragjától és elfojtott feszültségétől. Készült kiadni minden dühét és félig romlott ebédjét. Karesz látva a helyzetet egyik kezében tűzőgépével, másik kezében kapocskiszedőjével, a már oly sokszor ismételt harcikiáltását(bazmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg) hallatva megindult Háromperhármas felé, hogy kollégái életét mentve leterítse még mielőtt szétlőhetné azok ligh-coláit és salátáit(január van, ne felejtsük el). Ám elkésett. A súlyos fegyver felugatott és Kareszt sörhasa és herlitz irodai eszközei sem menthették meg az elkerülhetetlen végtől. Megbotlott a lábában és esés közben végighányta a szőnyegpadlót. Ekkor Háromperhármas a négynapos paprikáskrumpli maradékát(ő már 2-án feladta a diétát) leverte az asztalról, hogy az eltüntethetetlen foltot hagyjon kapitányi székén. A takarítónő a gyalázatot látva kiment a női wc-be és visszavette a wc-papírt. Béla fejét eltalálta egy golyó, de csak akkor vették észre, hogy meghalt, amikor nem adta le a hétvégi statisztikáját. Bella(valójában Dorottya, csak valamiért így hívatja magát) épp instant kv-ját próbálta feloldani a patkányitatóból nyert vegyszerrel kezelt vízben, ám ez meghiúsult, mert Gyúrnijároktibi fellökte Bella asztalát a vállával, amikor női hangon sikoltva kirohant az épületből, mert továbbképzésre akarták küldeni a 4.-en székelő analfabéta főnökeink... és így tovább és így tovább... 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr755747718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása