Fórum

2012.04.17. 19:32

Csiacstok! Lóphasz Panka vagyok, a humánerőforrács igazgatócságon dolgozom, köszönöm, hogy eljöttetek. Engedjétek meg, hogy bemutaccsam kollégáimat: Picstit, aki a létecsítmény fenntartács osztályt vezeti, Lacsit, aki a az Biznics partner kapcsolatok osztályt és Ferencset, aki a vezérigazgatói divízió irányítácsáért felelőcs. - Mondta Panka enyhe beszédhibával, majd helyet foglalt.

- Szevasztok, engedjétek meg, hogy bemutatkozzam, István vagyok(hangsúlyozva, hogy sosem pisti...), létesítmény fenntartás. (pélyi barnás affektálással, kék ing, nyakkendő.)

- Sziasztok, Szocreál Laci vagyok, a Biznisz Partner Kapcsolatok főosztályvezető, köszönöm, hogy eljöttetek, egyetek pogácsát! Nagyon finom. (köpcös, szürke rajta minden, olyan mint egy kibaszott buszvezető akire egy zakót is adtak és a kék kabátot nem engedték felvenni.)

- Szeretettel üdvözlök mindenkit, Cégesbulibanmegbaszlak Ferenc vagyok nagyon köszönöm, hogy eljöttetek erre a kis vezetői fórumra. Azt szeretném elmondani, hogy külön prezentációval nem készült egyikőnk se, mert úgy gondoltuk, hogy általánosságban beszélünk a dolgokról Ti pedig kérdezhettek, illetve az előzetes beérkezett kérdéseket fogjuk megválaszolni. (dárgaingnyakkendőcipő, jókor volt jó helyen)

Na ennél a résznél kezdtem el bejewelledet játszni a telefonommal és mire felnéztem már csak a búcsúzás volt hátra. További foszlányok feltűntek azért:

- de tényleg egyetek pogácsát, tényleg nagyon finom

- az idei nehéz év volt, de jövőre még nehezebb lesz

- kifestettünk óvodákat, nagyon örülök

- azt szeretnénk, hogy ez egy alulról szerveződő dolog lenne

- oktatásra nincs pénz, ezért azt szeretnénk ha mindenki megtalálná a maga lehetősgeit

- ez akkor nem volt időszerű, de idén beszéltünk róla és most sem időszerű

-de tényleg nagyon jó a pogácsa, vegyetek

- nekem is 3 gyerekem van és az anyósom sajnos 50km-re lakik tőlünk

Köcsönjük csépen akkor, hogy itt voltatok écs reméljük, hogy hamarocsan újra találkozhatunk egy ilyen ecsemény alkamával.

Csiacstok, mindenkinek csiacstok!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr34457416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása