Miből lesz a cserebogár...

2009.11.28. 17:34

Az irodai rabszolga hétvégén gyakran unatkozik ha fogytán cash hónapvégén. A geci főnökeid úgy sem fognak érdemben emelni a fizetéseden így ki kell találnod különböző szórakoztató dolgokat, amik nem kerülnek pénzbe, mint hogy beleolvasol egyetemista csajok helyenként vicces, helyenként elgondolkodtató blogjaiba. Íme egy példa:

zabkapitany.wordpress.com

Persze egészen más jellegű egyetemistacsajos dolgokat is nézhetsz a neten, de ilyet nem linkelek, mert még nagyon felizgatjuk magunkat. Viszont ha már audiovizuális élményt keresünk, gusztustalan, röfögős nevetésbe (itt jegyezném meg milyen kiábrándító, amikor egy már már olyan szép nő, mint ha rajzolták volna, röhögés közben úgy vesz levegőt, hogy röfög...) fulladhat egy-egy fiatalkori videoklip megtekintése korabeli tuccer zenékből, itt ajánlok is egyet, hiszen mindenbizonnyal ennek köszönhetem, hogy ma az a remek ember vagyok, aki:

www.indavideo.hu/video/E-ROTIC--MAX_DONT_HAVE_SEX

Ez gyerekkorom meghatározó darabja volt, bár akkor még nem értettem micsoda aforizma hagyja el a refrénben a szőkeszuperszexiénekesnő száját: " Maxx don't have sex with your ex!" avagy a róka sem fészkel kétszer ugyanabba az oduba. (Ez egyébként igaz? A lakótelepen nem sok volt.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr691559068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása