Karácsony előtti izgalmak

2009.12.14. 21:26

Egész nap vásárolni voltam, imádom a karácsony előtti készülődést, 23-án beiglit sütök, 24-én összejön a nagy család, a gyerekek, az öregek és mind szeretettel gondolunk egymásra. Ugyanez van a munkahelyen, nagy nyüzsi, sok puszi és mindenhol "love is in the air". Persze egy nagy büdös redvás lófaszt. Viszont az izgalom igaz. Shalommal egy egykori közös kolléganőnről régóta tudtuk, hogy mocskos nagy kurva (MNK), de sejtésünk a napokban igazolódott be állókép formájában. Ne menjünk előre...

Tehát sejtettük, de nekünk bizonyíték kell és nem ígéret. Aztán Shalom kapott egy fülest, hogy a kedves, drága kolléganőről fiatal korában legalább ekkora MNK volt, de elkövette azt a hibát, hogy ebből nem csak közvetve, de közvetlenül is és gyorsan pénzt akart csinálni. Szóval Shalom utánajárt a dolognak. Képi bizonyítékokat mutattak neki, de ezek nem kerülhettek birtokába a tulajdonos - egy szánalmas pornofüggő gyökér - beszarisága miatt. Aztán blogszerzőtársam zsarolt, vesztegetett, fenyegetett és ma megérkezett a kollekció. Mindig fura ilyen képeken visszanézni olyan embereket akiket csak ruhában látsz. (nem mint ha már lett volna ilyen tapasztalatom, de ez olyan jól hangzik) Szóval fennsőbbségesen néztem ezeket a képeket és arra jutottam, hogy egy expornóssal dolgozom, ha nem is közvetlen munkakapcsolatban, de egy cágnál. Hát mi a fasz ez? Ezért tanul az ember évekig meg szív, hogy egy igazi exhivatásossal legyen egy helyen. (igen, akit pénzért dugnak, még ha csak pornófilmben is az kurva...) Szóval el kezdtem átgondolni az életemet és végül arra jutottam, hogy be kell szereznünk a videót is. Mert ha már ilyen szar az egész, akkor legalább hozzuk ki a legjobbat belőle! Most azon vagyunk, hogy a gyökércsávótól azt is kizsaroljuk, de egyenlőre nem áll kötélnek.

Most pedig megyek, megnézem a top bűnözőket a rendőrség honlapján, hátha lesznek még izgalmak!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr761598420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása