Az irodai WC

2009.12.30. 21:43

Az irodai rabszolga élete nagy részét az irodában tölti, ezért elkerülhetetlen, hogy időnként el ne küldje úszni a medvét. Hiszen mint tudjuk, egy jó szarás 36%-os orgazmussal ér fel. (Ezt vajon, hogy találtál ki?) Tehát, ahol iroda van, ott WC is van, legalábbis ideális esetben.

Az irodai mosdók annyi félék, ahány irodaház. Vannak az ultramodernek, ahol minden mozgásérzékelős az energiatakarékosság jegyében, ennek köszönhetően, amikor a WC-n játszol rakétásat, vagy engeded útjára a mérgesmacskát. (pfffffff, ügye érted?) Ilyenkor hiába kapálózol, nem kapcsol fel, mert csak a fülkén kívűli mozgásra reagál. Itt szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik ebben a szituációban kétségbeesnek. Ezekben a modern budikban is van egy gazdaságos, citrus illatú, de markánsan maró hatású airfresh, amit a fülke ajtaja felett kidobva, újra villágosság gyújtható. Igaz meglehetősen hangos művelet, de legalább tudod hova dobod a wc papírt. Elvetemültebbek a WC kefével is csinálhatják, ami ugyan jóval halkabb, de félő, hogy a fülke ajatja is fejmagasságig szaros lesz. 

Aztán vannak, azok az irodák, ahol minden manuális, de legalább kitalálsz belőle.

És vannak a teljesen lepukkantak, ezek leginkább a középiskolai mosdókhoz hasonlatosak, a fülke falán, ajtaján aforizmák és viccek találhatóak, így sokkal izgalmasabb, mint a fent említett Kludi bemutatótermek, ellenben a mindent átható ammónia szag, ami annak köszöngető, hogy 20 éve folyik a hugy a piszoár aljából, illetve a wc csészében lévő folytonos  dugulásnak köszönhetően gyűlő fekália is gyomorforgató szagot áraszt magából és ha ez az ára, az ember inkább unatkozik közben.

Shalommal régebben egy irodaházban dolgoztunk, ez a magyar kutatáó-fejlesztő államilag támogatott intézet, egyik alintézménye volt, egy csomó kutató dolgozott itt és bár már akkor megállapítottuk, hogy ezen emberek nagy része életképtelen, de sosem gondoltuk volna, hogy az igénytelenség ekkora mértéket ölthet. Sok parasztság történik egy irodában, így az nem meglepő, ha valaki nem küldi kulabát búvárkodni, hanem hagyja napozni (régi wc-k esetében) vagy csak hagyja a felszínen úszni (új wc-k esetében, ahol rögtön csobban), de a szóbanforgó fekálián nem volt wc-papír, pedig a fülkében rendelkezésreállt. Ügye mindenki érti, hogy ez milyen higéniai aggályokat vet fel...?

Ez már oly mértékű felháborodást keltett, hogy pár túlbuzgó kolléga nyomozásba kezdett. Adott volt pár száz dolgozó, ám feltételezték, hogy csak emeleten dolgozó lehet, valamint azt is, hogy  férfi tekintettel arra, hogy a férfi wc-ben volt a cucc. További már-már titkosszolgálati módszerekkel (melyeket itt és most nem részletezhetek) megtalálták emberünket, akit számonkértek, hogy hogy gondolta ezt? Meglepő módon az úriember nem élt, az amíg élünk tagadunk módszerrel, hanem csak egyszerűen értetlenül(mint aki nem érti, hogy ezzel mi a baj...) egyszerűen annyit mondott, hogy "Hát, siettem...".

DE HOVA BASSZAMEG? ENNYIRE HOVA?

Azt nem is merem részletezni, hogy az úriember, amellett, hogy rózsaszín zoknit hordott szandállal nyáron, felsőoktatásban tanított. Nem nyáron...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr41633849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KG87 · http://unhungaroenespana.es 2009.12.31. 13:22:59

Azt a fontos elemet kihagytad, hogy néha a medve csobbanására aktiválódik az alvázmosó rendszer. Ezt nem mindenki szereti, ezért erre kialakult egy hatékony megelőzési módszer. Mielőtt küldöd a medvét, bedobsz egy kis papírt, ami tompítja a csobbanást, így a detektor nem érzékel, és nem indul be a vízfolyam.

Styxx 2010.01.02. 17:20:07

"Azt nem is merem részletezni, hogy az úriember, amellett, hogy rózsaszín zoknit hordott szandállal nyáron, felsőoktatásban tanított. Nem nyáron..."

Huu, ez nagyon durva. Dolgoztam egy irodaházban ahol egy kimondottan szolid, értelmes, jól képzett fiatal srácról derült ki, hogy notórius csíkozva otthagyó, ohne WC kefehasználó.

mezítlábasfellebbezés 2010.01.04. 14:40:48

Tudnék mesélni a lányvécékről. Nálunk (irodaház egy egész szintre nemenként két helység, darabonként három budi, női összlétszám kb. 100 körül az én szintemen...) iszonyat milyen cuccokat hagynak maguk után a marketinges szöszik... Akikről meg ezt sejted a legkevésbé, látva a műkörmük igényes festését... Azt meg nem is részletezem, hogy a szarszag állandó (nuku citrusillatú elterelő).

uriember 2010.01.04. 21:39:40

@Lukréciamia:
Gyerekkoromban egy edzőtáborban koedukált volt a zuhanyzó, persze időbeosztással. Azaz legnagyobb bánatomra nem fürödtünk együtt a csajokkal. Ellenben egyszer az egyik srác a szappantartóban talált valamit, amit mi akkor fiatalságunk okán teafilternek hittünk a színe és a kis "madzaga" miatt. kitaláljátok mi volt az? :))

KG87 · http://unhungaroenespana.es 2010.01.05. 09:45:29

@Lukréciamia: Anno egyszer találtam egy blogot, aminek az volt a címe, hogy "A jó csajok is büdöset szarnak"! :D Most kerestem Google-el, hogy létezik-e még, de nem találtam meg.

mezítlábasfellebbezés 2010.01.05. 14:12:10

@uriember: fúúúúj! amikor egyetemre jártam, ott a gólyatáborban volt koedukált a koli zuhanyzója. nem volt időbeosztás...
süti beállítások módosítása