Az utóbbi két hét

2010.01.21. 22:01

Az utóbbi két hét eseménytelenül telt. Néha prostituált sok melóval, néha meg a szocializmust idéző semmittevéssel. Leszámítva a mai expedíciós körutamat, ahol megtudtam, hogy van egy kis konyha is az emeleten, amiről nem is tudtam. Egy olyan iroda van mellette, ahol két olyan arc dolgozik, akik tevékenysége mindenki számára ismeretlen. Mindenesetre az irodában valami celeb pina képei vannak kirakva, ezzel a Dunai Repülőgépgyáras élményeimet elevenítette fel bennem, ahol a műhelyekben a 70es 80as évek nagycsöcsű "énekesnőiről" és más szexszimbolumairól lógott kint a kollekció, ugyanazok a képek voltak kint 20, 30 éve. Egyébként a 2 kolléga, aki bent baszódik az irodában emlékeztett azokra az alkesz műhelyfőnökökre, akik zugpiáltak bent a gyárban, vagy épp a piahiányától remegő kezükkel nem tudták megmutatni, hogy ell összerakni a nem irányított rakéta konténerét, viszont az erős pista úgy ment át rajtuk, mint szar a libán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr651691461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_nyuszi_ 2010.01.23. 21:10:08

és mi a helyzet a MILF-el? nyomul még?

uriember 2010.01.28. 22:29:49

érdekes még mindig, pedig már elég konkrét vagyok, majd talán lesz egy post erről is ha megél még egy hetet egyáltalán ez a szarkupac, amit blognak hívunk.

_nyuszi_ 2010.01.30. 12:37:29

nem kell elkeseredni. láttam olyan blogot, ami évek óta műxik, és soha, senki nem szólt hozzá. van ez így. :)
süti beállítások módosítása