Amennyiben azt hiszed, hogy a címben lévő szavakból bármi is lesz ebben a postban csalódni fogsz, se ölés, se baszás, de mivel egy popularista szarházi vagyok és ez a blog is egyre szarabb kénytelen vagyok ilyen gusztustalan gerillamarketingel vagy mi a faszal próbálkozni.

Ó ha már marketingnél tartunk, a héten a marketinges léhűtő faszbanda, akiket kizárólag azért tartunk, hogy az alagsori étteremnek legyen forgalma, a héten sajnos azt találták ki, hogy dolgozni fognak. Ami még rosszabb, hogy minket bombáztak a fasz üzeneteikkel, amiben hülyegyerek hangnemben próbálják cukrozni a szart. Mert a szar az finom és kussoljál meg örüljé' hogy van munkahelyed, Te szarpondró alapon. Azt gondolom, hogy ez is egy olyan munkakőr, hogy ha kibasznák őket senki nem venné észre, leszámítva a konyhás arcokat. Meg persze a portás csajokat, akik kevesebb felzselézett hajú, rózsaszín feketekockás inghez vett barna színű, fehérpöttyös nyakkendős bohócon röhöghetnének minden áldott nap. Érdekes ellentét továbbá, hogy minden mailt úgy írnak alá, hogy "összevisszapuszilom azarcodmerthúdeszeretlekmertmindenkiegyérmegegymindenkiér" ugyanakkor, mi nem kollégák vagyunk, hanem az ő belső ügyfeleik. Ez ugyan sok szempontból hízelgő (akar a fasz ezeknek a gyakbél szarháziaknak a kollégája lenni), de hát azért csak kapják már be Staller Ica balcsecsét lekvárral.

Találtam is egy az ő stílusukhoz illő számot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr41711193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezítlábasfellebbezés 2010.02.05. 11:21:54

Ezek szerint a marketingesek nem csak nálunk állnak válogatott barmokból, hozzá nem értőkből, metroszexuálisokból, plázapicsákból és buzikból. Pedig én ismerek nagyon jó, szakmájához értő és kreatív marketingest is. Ja, ő épp munkanélküli...
süti beállítások módosítása