Hol volt hol nem volt...

2010.02.20. 00:14

Ismét itt. Kicsit elhanyagoltam a blogot, magánéleti dolgok miatt. (fú de rejtélyesen és romantikusan hangzik, pedig hát lófasz romantika sem volt ebben az elmúlt pár hétben) Viszont azt sem ígérem, hogy ezután több post lesz. Milyen bíztató, ügye? Azért a főnökeiteknek ezt a megalkuvás mentes őszinteséget ne játszátok be, mert úgy jártok, mint az egyik exkollégám a cégnél, aki azt mondta a főnökének, hogy: "...Lalikám, igen ennél a kibaszott cégnél már csak így mennek ezek a kibaszott dolgok, de ha te olyan faszagyerek vagy, akkor verdd a segged a kishaverod(a főnök főnöke) arcába, azt úgy polkázzatok, míg rátok nem rohad a sok statisztikaszarotok, de én még egy kibaszott kifizetetlen percet se töltök itt pluszban..." Nem is töltött, ugyanis azonnal kirúgták. A kabátja zsebeit is kipakoltatták vele.
Úgy kísérték ki, mint a filmekben. Mikor kiért az utcára kiköpött egy jó embereset és a legközelebbi kocsmába vette az irányt. Állítólag hajnalig bent volt és úgy gondolta, hogy az irodai szék tologatásban edzett, 8cm-es átmérőjű karjával lecsavarja a bulldog fejű szétkokszolt biztonságiőrt, mert az szóvátette azt, hogy emberünk a pultra kezdte locsolni a sört és próbálta meg nem gyújtott cigarettákkal felgyújtani az épületet, miközben azt kiáltozta, hogy "szétbaszomafejeteketrohadtgeciládák mindent törlök baszdmeg, shift del baszdmeg!!!" Szemtanúk (alkoholista postázósok) beszámolója alapján úgy dobták ki a mutatvány után, hogy az orráról lenyúzta a bőrt a flaszter, valamint egy komolyabb háromszögfolytás alkalmazásával kísérték a mellékutcába, némi nevelési célzattal.

Azóta állítólag rendbejött, vagy egyáltalán nem verték meg vagy csak kicsit. A dolog érdekessége, hogy gyakorlatilag a kirúgását követő 3 percben törölték a mail címét meg minden hozzáférését, így az az emlegetett shiftdel sosem fog megvalósulni, viszont azóta is várunk egy letoltgatyás embert meg egy másikat akinek az arca előbbi seggében van és úgy polkáznak vagy lehet, hogy nem is olyan fasza csávók?

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr751774980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása