Az IR Capoeirája 1.

2010.05.19. 19:45

A hímnemű irodai rabszolgák testalkatilag 4 csoportban helyezhetőek el, melyek a következőek: Satnya, Dagadt, Metroszexuális, Egyéb.

 

1. A satnya:

A satnya irodai rabszolga rendszerint szemüveget is visel és valamilyen műszaki tárgyból diplomázott. Az evést vagy felesleges pénzkidobásnak tartja, vagy nem érdekli vagy olyan az emésztése, mint egy libáé (bár foggalmam sincs, hogy a libák emésztése mennyire gyors, de úgy képzelem, hogy nagyon.) vagy szimplán a humánpolitikán dolgozó hasznavehetetlen szarokkal szemben alulmaradt a bértárgyalásban és kizárólag napi egyszeri párizsiszsömis étkezésre futja. A sport sosem érdekelte, csaja sose volt és ebbe bele is nyugodott, így a fizikai adottságai hidegenhagyják még egy laptopot elbír, illetve egy számítógépházat fel tuf vinni a panelház hatodik emeletére.

 

2. A dagadt:

A dagadt irodai rabszolga általában jogász vagy szintén informatikus végzettségű. Rendszerint igen lusta és nehezen viseli ha megpróbálják kimozdítani a kis életteréből. Sokat eszik, a fizetés nagyrésze gyorséttermekben marad. Az anyjukkal élnek, ahol rendszerint szintén jól főznek és bőségesen, ezért munka után édes a zabálásba menkülés elvén így vezetik le a stresszt.

3. A Metroszexuális:

Humán vagy marketing vagy egyéb himihumi végzettségű szerencsétlen pojácák ők, akiknek van pénze, amiből bőségesen lehet nevetséges bohócruhákba öltözni, s mivel stílus nem jár a pénz mellé, előszeretettel vesznek fel különféle rózsaszín szarokat más lila szarokkal, amintől leginkább oádna minden jóérzésű ember. Általában van csajuk vagy inkább faszijuk, ha nincs kizárólag tükör előtt rejszolnak...

 

4. Egyéb:

 

Egyik kollégával, hogy inkább az utolsó kategóriába lendüljünk át eldöntöttük, hogy megtesszük, amit meg kell tenni és testmozgás gyanánt az irodai rabszolgák capoeiráját a "gyúrást" választjuk. Ezek a próbálkozások rendszerint tragikomédiába fulladnak, de gondoltuk, hogy majd nem úgy nálunk. Kerestünk is egy szimpatikus helyet, ami egy irodaház aljában van, elég eldugott helyen és nem is nagyon hírdetik, ennek következtében csak az tud róla, aki szájhagyomány útján értesült róla. Szerencsére ez azt eredményezi, hogy a kikokszolt biztonságiőrök és önjelölt maffiavezérek helyett többnyire a fent említett első két kategóriába tartozó emberek izzadnak a 15 kilók alatt. (oké fekvenyomásnál, amire már csak az irodai szcéna legbátrabbjai vállaloznak 20kg alatt, mert annyi a rúd). Plusz motivációs erőt jelentett, hogy a helyen nem csak a gépek vannak, hanem a magukra adó irodai dolgozó hölgyek is lejárnak aerobikozni és szaunázni, ami rendszerint kellemes látvány. Megérkezésünket követően megállapítottuk, hogy kapdbeafaszomárak vannak, de az izomzatért és az úszógumi eltünéséért szenvedni és fizetni kell, így bátran és erélyesen jelentettük ki a pultoslánynak, hogy kérünk egy bérletet, mely kérésünkre egy kérdéssel válaszolt: "Ketten egyet?", mondtuk, hogy inkább ketten kettőt. (Hoppá-hoppá itt jönnek a buzik a képbe. Ketten beújítanak egy húsz alkalmasat és mennek rudazni.) Ez sem szegte kedvünket. Az öltözőben az ilyen helyen megszokott izzadságszag keveredett a drága pacsuli illattal, valamint a csopfadt a dagadtal és itt végre azt érezte az ember, hogy valaki. Aztán amikor a társalgás arról folyt, hogy hol jobb búvárkodni(adria, vörös tenger) ez gyorsan elmúlt. Átöltözve és belépve a terembe aztán konstatáltam magamban, hogy kissé alulöltöztem, már ami a márkás ruhákat illeti. Sőt talán sokaknak fura volt az is, hogy személyiedzőt se kértem, pedig arra szüség van, mert ha nincs, akkor nem tudsz kivel beszélgetni meg a szomszéd irodában dolgozó középvezető haverod is lenéz...

...innen folytatom kalandozásaimat legközelebb...

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr932016258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.05.26. 01:08:45

Nah! Végre!
Tessék rendesen posztolni, hogy tudjak mit olvasgatni. Hajrá!
süti beállítások módosítása