A csatolmány szerint...

2010.05.26. 18:32

A főnök érdeklődött ma egy hivatalosan folyamatban lévő ügyel kapcsolatban, hogy hogy áll, mert elég fontos a dolog. Megírtam neki, hogy a csatolt melléklet szerint megoldódott a dolog, most már mindenki boldog és körtáncot jár. Erre jött a válasz, hogy köszi és királyság van és örül, hogy megoldódott, mert így már, akkor nem kell dolgoznia vele. (Gondoltam magamban, hogy anyádegyenazbeszteteddigiscsakéndolgoztamvelenemte.) Természetesen a válasz az volt, hogy szívesen. Aztán vettem észre, hogy elfelejtettem csatolni a mellékletnek szánt fileokat. Így tesztelve a dolog, hogy valójában ők is mocskosul leszarják mit csinálsz, amíg azt hazudod, hogy készen vagy mindennel és ügyelsz a látszatra. Egyébként ők is ezt teszik, csak felőlük ritkábban érdeklődik a főnökük, amíg ügyesen meghamisítják a statisztikákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr252033563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Öltönyösrabszolga · http://oltonyosrabszolga.blog.hu 2010.06.28. 16:56:13

Hmm, nyami. Még egy Öltönyös Rabszolga:) Gyűlünk, gyűlünk, ott van az általad említett Office Space is (és az ugyanilyen nevű film is top10-es), bár ők most biztosan sokat dolgoznak (hehe), mert rég nem írtak. Szóval csak annyi, hogy király a blog, még több Öltönyös rabszolgás blogot! Lesz ebből még szubkulúra. Ki is raklak téged is a szégyenfalama:)
süti beállítások módosítása