Az IR Capoeirája 2.

2010.06.07. 22:14

Az edzőteremben, azon kívűl hogy lábgombát kaphat az ember, olyan tudást is szerezhet, amire nem is gondol. Utóbbi alkalommal például egy beszélgetésünkbe közbeszúrva egy kíváló úriember megjegyezte, hogy "az idősebb nők nem jók... más a szaguk... már a szájuknak is nem beszélve a pinájukról és amíg tizenéves lányoknak mindig pisiszagú bármit csinálnak, addig az idősebbeknek teljesen förtelmes". Ezt azért erős általánosításnak érzem, valamint hogy a tizenéves csajok pisiszagúak lennének mindig cáfolom is, de az idősebb nőkhöz bár eddig sem vonzódtam, továbbra se fogok...

Az edzésben egyébként gyenge kezdés után erős visszaesés tapasztalható, mivel kollégám nem bírta a fizikai megterhelést, ezért most dolgozik azon, hogy kipihenje a traumát, jómagam pedig ellőttem a bérlet adta lehetőségeket, s mivel a nyaralást be kellett fizetni, így anyagi helyezetem kifejezetten siralmas, úgy néz ki kénytelen leszek szabadtéren kinevettetni magam. Viszont ennek van egy nagy előnye is, hogy beszámolhatok majd arról, miként ismerhetünk fel egy irodai rabszolgát, ha eltávolítjuk környezetéből, de rendes embernek öltöztetjük be. Az első ilyen, mindenbizonnyal a hunyorgás lesz, mivel a sok szarul, de neonfénnyel bevilágított irodában tönkremegy a szerencsétlenek szeme!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr242064289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása