Búcsúüzenet

2010.07.05. 20:56

A mai napon kirúgtak egy kolléganőt, akivel 3 éve együtt dolgoztunk két napot, s valamiért úgy gondolta, hogy távozását megelőzően búcsúlevelet hagy hátra és a 167(!) címzett közé betesz engem is. A dolog pikantériája, hogy az is benne volt a listában, aki kirúgta. Ezek a búcsúlevelek rendkívűl pozitívak szoktak lenni, mert hogy elég nehéz úgy feldolgozni a kirúgásodat, hogy ha azt gondolod, hogy na most elkúrtam az életemet. (Illetve gondolom. Eddig még csak a TESCOból rúgtak ki, de annak inkább örültem annak idején.(Vagy ez is a védekező mechanizmus hoppáhoppáhoppáakurvafreudéletbe.)) Tehát az ilyen e-mailek olyanok mintha arról írnál, hogy eddig ebben az elszart országban éltél, ahol elnyomtak, de most aztán kurvára kiteljesedsz, zsírgazdag leszel és ezek a lúzerfaszok, akik ott maradnak az észak-albániára emlékeztető országban baszott módon irigyek lesznek majd rád, mert te bizony Svájcba öltözöl főállású csokoládé kostolónak, ahol cafetériában adják havonta az új S merciket. Aztán kiderül, hogy valójában csak Ausztriáig jutsz, ott is inkább csak Burgenlandig és ott is inkább csak 12 órában mosogatsz majd ugyanannyiért feketén, mint amennyiért itthon irodában dolgoztál. (Persze nem akarok senkit lebeszélni a külföldre költözésről, csak azért ésszel...) Visszatérve az eredeti témához, tehát egy ilyen hangulatú levél volt a végén viccesnek szánt idézettel, ami egyébként kurvára nem illett az egészhez, de hát mégis miért ne rakjuk oda, ezzel bizonyítva rettenetes bulvármédiában való jártasságunkat meg különben is ő otthon van és ráér írni mi meg bent mélytorkozzuk a harciphaszt.

Ebből az egészből egyébként leginkább az fantáziát hiányolom. Se egy rothadó halat nem dugott el a lezárt irattartó szekrényébe, se nem jött be részegen úttörő dalokat énekelni nem szart az iroda közepére, tűzdelte tele tollakkal és kiáltotta, hogy mától a süni itt lakik... Annyira unalmas és fantáziátlan dolog búcsúüzenetet írni...

Ui.: az utolsó kapcsolja le a villanyt!!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr52131781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Forradalmi Falhozállítási Bizottság 2010.07.06. 12:19:48

Na hallod, akit még a Tescoból is kirúgnak, az tényleg tehetségtelen.
süti beállítások módosítása