Érdekes...

2010.07.26. 20:26

Megnéztem mi alapján találják meg a blogot, azaz milyen keresőkifejezéseket használnak. Meglepő az eredmény, most csak azokat írom le, amik érdekesek.

íme:

pisi szagú klíma: gyerekek valakinél tényleg hugyszaga van a klímának és az interneten próbálja kideríteni mi lehet az oka? Nekem más nem nagyon jutott eszembe, miért keresne valaki erre. Egyébként, hogy segítő szándékkal is fellépjek két örtletem van: 1 a kondenz folyadékja nem víz, hanem hugy.  Elég űrhajós és exact ötlet, de hát fasz tudja. 2 valaki belehugyozott. Ez azért igen csak meglepne. Ja, és van még egy mentőötletem, öreg takarítónő nem helyezte el rendeltetésszerűen a tena lady-t és ez az ő szaga!

 

sok geci: ki keres rá erre a két szóra így együtt? Egészséges férfi és nő nem. Valami retardált gyökér igen. Gratulálok Rejsz Manfréd!

 

szar: feltehetőleg elkúrt életű tinédzser fiú-lány a budai villából, aki úgy ítéli meg az élet egy rakás szar és nem is lesz jobb, mert apu és anyu is köcsög mióta azt a szar x5-öst vették csak. Másik lehetőség, hogy paraszt ember trágyát venne.

 

Na ennyit mára, hasta luego chicas y chicos!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr122178239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ooorsi 2010.07.29. 11:06:22

egyszer a blogom keresőkifejezései között ezt találtam: Velencei Dani egy hülye buzi :D
süti beállítások módosítása