2010.12.08. 19:32

Ma kb. 3 körüzenetet kaptam azzal kapcsolatban, hogy milyen juttatásokat vonnak meg kollektíve a dolgozóktól költséghatékonyság javítása indokkal. A részletekbe nem mennék bele, de a lényeg, hogy lassan várom mikor jelentik be, hogy a jövőben minimálbérért lehet maradni vagy takarodni hűteni a levet máshol. Ezen fejlemények hatására úgy döntöttem, hogy standby üzemmódban várom meg a mai munkanap végét, sőt most már minden munkanapot így fogok tölteni és januárban keresek valami más melót, mert ez egy vicc és abból is a rosszabb fajta. Már csak az a kérdés, hogy határontúli magyar legyek-e vagy maradjak a kurva drága albérletben; Magyarországon. Nem sok minden szól az itthonmaradás mellett, és ez most nem ilyen picsáskodás meg divatduma, hanem ha megnézzük, hogy folyamatosan egyre szarabb lesz a helyzet köszönhetően az elmúlt 20 év politikai elitjének vagy inkább az elmúlt 70 év politikai elitjének. Meg persze annak, hogy mi 3 millióan tartunk el hetet. Illetve ebből lejönnek az egésznap phasztverő közszolgák, akik kb. 800k ember. Jó persze ebből lejönnek a tanárok meg orvosok, tűzoltók stb... Na akkor 2 millió marad és ebből folyamatosan jön le, akiket kibasznak a "szopjonatelekom, teszkószopató és rohadtaknektekvan, ezér elvesszük adók Csányinak azér marad adó" miatt. Úgyhogy, ha tudtok valami szőlőkapálás melót Új-Zélandon vagy Katalóniában írjátok meg és már csomagolom is a fürdőgatyám meg a strandpapucsom.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr512502747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Öltönyösrabszolga · http://oltonyosrabszolga.blog.hu 2010.12.10. 12:45:56

Drága kollega, lehet jönni. Kalandjaim posztjaiban már majdnem egy éve ott a "london" tag. Itt is kurva hideg van, itt is kurva drága az albérlet, itt is egy üvegpalotában húzom az igát, cserébe meg is fizetik, és a nyugdíj sem lesz rossz, épp a napokban ébredek rá, hogy ha fizumból dobok kicsit a magánynyugdíjkasszámba, akkor adójóváírást kapok és még több is lesz a pénzem, mintha nem tennék félre.

uriember 2010.12.14. 18:08:59

Köszönöm a lehetőséget, akkor megadnád a címed? Gondolom nem gáz ha nálad lakok míg nincs melóm ;))
süti beállítások módosítása