Beindul az így írtok ti!

2011.01.31. 21:08

Az a helyzet, hogy rengetegszer nem történik bent semmi, ezért sokszor van több hetes kimaradás a blogon. Meg persze annyira lusta vagyok, hogy néha hetekig kómába esek, mert annyira nincs kedvem semmihez. Ezt orvosolandó ezúton közlöm, hogy beindul a levrov, azaz ha felbaszott a főnök vagy megbaszott a főnök írd meg szórakoztató stílusban és mi azaz én meg én és jómagam publikáljuk azt rendkívűl látogatott már-már felkapott blogunkon vagyis blogomon, de akkor így már többünké lesz.

Tehát kezeket ki a fehérnemükből és simogassátok a billentyűzetet, majd a kész storykat küldjétek el az irodairabszolga@gmail.com -ra. A legjobb történet beküldője találkozhat velem Havannában. (Persze csak ha mindkettőnk útját kifizeti.)

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr922628966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása