Hogy éld túl a pénteket 2.

2011.02.03. 20:31

Pénteken 8 előtt felkelni tilos és egészségtelen, ne tedd! Tehát aludj legalább 8-ig, aztán ülj be egy kád melegvízbe és relaxálj. Félóra elég. Miután kiáztattad magad, vegyél egy magazint vagy speciális folyóiratot. Nemzet meg Nszabit ne, mert csak felidegesíted magad. bulvár kakit csak ha erős idegzetű vagy és gyenge képességű, mert azért leépülni nem kell. Akkor megkérdezheted mi marad, nekem pl. a Rubicon meg a História mert töri buzi vagyok. Tehát szerezz be egy folyóiratot és ülj be egy kv-zóba, ne valami papírdobozbanelvitelre fos helyre, hanem ahol kis porcelán pohárból kitartott kisujjal, buzisan lehet szürcsölni miközben olvasol, itt is egy negyven perc maradás ajánlott, de ha kedved tartja, akkor tovább... Ezt követően indulj el befelé és gondolj arra, hogy végülis tíztől kettőig melózni nem olyan para, főleg úgy hogy ebben még benne lesz a hosszú ebédszünet is. Fontos, hogy reggel mérsékelten fésülködj és ha hímnemű vagy semmiképpen se borotválkozz! A nap egyetlen kritikus pontja most jön: hogy ha tartozol valakinek beszámolni arról, hogy mikor vagy bent hazudnod kell, de olyat amitől Rudolf Hess is őszintén keblére ölelne egy meleg, zsidó, bolsevik politikai tisztet. Ez a hazugság több féle lehet, csak pár szót említek, amiből össze lehet mixelni a történeted: kutya, gázolás, korház, anyukám, virrasztás, egész éjjel és végül a kulcs mondatrész: "én gyerekkorom óta nem zokogtam így".

A szerencsésebbek(nőknek ez évszázados fegyvere) még elvörösödött fejjel sírva is tudnak fakadni vagy legalábbis könny szökik a szemükbe, na az már az igazi profizmus.

Ezt lezavarod öt perc alatt, utána egész nap szótlanul olvasd a neten a amit szoktál viszont egyáltalán ne dolgozz! (Hogyha a főfasz még nem küldött haza, hogy nyugodj meg.) Ebédkor színleld, hogy telefonhívást kaptál és menj ki az épületből és csinálj, amit akarsz! Amikor visszamész kissé lazíthatsz. Mond meg, hogy kitalációd alanya felgyógyul, csak nem tudtak neked az éjjel még mit mondani és a bizonytalanság nagyon felzaklatott, de most hogy minden rendben, el kell menned a halálfaszára, mert fifikét kiengedik a kutyakórházból és haza kell vinned, uh. lö pá.

Ez egy varáció. Jobbat tudsz? Írd meg! irodairabszolga@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr952636755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása