Hivatkozók

2011.03.07. 22:13

Csekkoltam, hogy hogyan találtok ide. A legtöbben a direkt címet ütik be és úgy találnak ide, ami frankó, de van két oldal, ahonnan szoktak még ideverődni kíváncsi vagy eltévedt arcok, akiknek ezzel a postal szeretnék egy kis reklámot csinálni cserébe. Vágjunk bele:

eszti.blogspot.com

Eszti idegenbe szakadt hazánk leánya, aki a napfényes Ausztráliában brékel. Munkája is van, mindenféle melósok dolgait adminisztrálja, tehát irodai szopóálarc. Legalábbis, ahogy beleolvastam ez jött le. A blognak amúgy nem nagyon van tematikája, hanem ilyen személyes cucc. Kösz Eszti, hogy kiraktál. Hogyha férjedül fogadsz állampolgárságért cserébe évekig a szex rabszolgád hálás leszek.

 

A másik blog:

oltonyosrabszolga.freeblog.hu

Egy bohócruhás öltönyös úriember kalandjai a XXI. századi bányában. Ráadásul ő sem itthon adózik. (és milyen kibaszottul igaza van!) Itt is sok morzsát kapunk arról, hogy az angilkánok kint sem kevésbé faszok, mint kis hazánkban, ha idetévednek. Érdemes olvasni, több a téma, mint nálam, választékosabban is fogalmaz a szerző, szóval igazi irodai értelmiségi cucc. (Már ha ez nem paradoxon.)

Szerdán meg jön a köv. post a kifogásokról. (már ha lesz kedvem megírni)

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr132720107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EsztiAus 2011.03.08. 06:14:03

Khm. Szopóálarc, olyan semmilyen blog… Ha nem lennék férjnél, kipróbálnám, milyen lennél <del>szexrabszolgának</del> fogadott férjnek. A reklámot azért köszi :)

uriember 2011.03.10. 20:54:50

hazudtam, nem jött a post a kifogásokról, feltűnt?

sydneybeachgirl 2011.03.19. 06:59:42

én szoktam Eszti blogjáról "idetévedni" mert én is irodairabszolga vagyok...és még nem vagyok férjnél... :) de állampolgár se :(

uriember 2011.03.20. 13:32:14

kettőből egy az nem rossz arány ;)
üdv az olvasótáborban!

Öltönyösrabszolga · http://oltonyosrabszolga.blog.hu 2011.03.25. 17:08:08

Ó tenksz veri mács! Lehet, hogy azért találnak ide, mert kint vagy az ajánlott blogok közt:) Aztán meg gyere, termeld te is itt a GDPt, a munka itt sem izgalamsabb, de a mai nap például egészen felvillanyozott. Reggel megérkezett a fizu, most meg kicsit forog a világ mert pezsgőztünk egy sikeres szerződésaláírás után. Tuti a buli. És jó érzés amikor megveregetik a válladat, mert bejött amin dolgoztál. Bár remélem majd a pénzügyön is gondolnak rám, amikor osztják a bónuszt.

Mert van olyan. A másik cégnek is csillió lóvét hoztunk, de sajnos a teamvacsora is sörözéssé degradálódott, merthát nagon drága az étterem. Drága mi?

uriember 2011.03.25. 23:26:43

dolgozom rajta, hogy hamarosan valahol máshol dolgozzak. hm, milyen rövid mondat. milyen jól áll neki a szóismétlés.
de a ködös albion helyett inkább austrália ill új-zéland vonz. csak ott vízum para van, mint az ismeretes.

Öltönyösrabszolga · http://oltonyosrabszolga.blog.hu 2011.03.28. 01:49:44

@uriember: Nos igen, egy ismerősöm kb 9 hónapig dolgozott a vízumon (meg amennyit űltek rajta), hogy Új Zéladnra jusson. Ott van. Vonz, meg gyönyörű, csak onnan nem olyan egyszerű karácsonyra, esküvőkre, balatonsoundra hazaugrani. De gondolom ezt már lematekoztad.
süti beállítások módosítása