Ejjj

2011.03.21. 19:17

Ez a sok magánéleti szar tökre meg tudja borítani az embert. Néha teljesen értelmezhetetlen, hogy hazamegyek a melóból és szarabb, mint bent pedig már bent sem éreztem jól magam. Mi ez? Kapuzárási pánik 26 évesen? Jó, lassan 27 évesen. Vagy csak annak a felismerése, hogy a létezésen magán túl semmi értelme a létezésnek? Vagy mi? Nincs itt egy pszichológus, aki ingyen megírja, hogy mi van? Ez normális élettani folyamat? Vagy valami agyi elváltozás lehet? Vagy az a baj, hogy nem vagyok vallásos? Vagy, hogy kevés nap- de sok neonfény ér az irodában? Vagy az azbeszt az irodaépületben megtette hatását és valami mirigytumorom van, ami befolyásolja a hormonháztartást és ettől picsásodok? Netán a sok nő közötti melózás változtatott meg és hamarosan megjön a menzeszem is? Vagycsakúgyafaszkivan?

Mindenesetre, hamarosan közzéteszek egy időpontot és egy helyszínt és megkérek minden olvasót, hogy abban az időpontban legyen ott és öleljen meg. Vagy valami.

 

A kifogásokról meg azért nem írtam, mert elszállt az ihlet. (ez egy szar kifgogás pl., de nem lehet rákontrázni vagy mi.)

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr652760014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keosoft 2012.01.21. 08:21:22

Szórakoztató, zenebohóc pszichológus elénekli neked, mi van veled:
www.youtube.com/watch?v=6mB7WqoRzgY
süti beállítások módosítása