Zseniális bullshit...

2011.03.30. 19:13

Ma olyan dolog történt, amiről azt gondoltam, hogy soha sem fog. Komolyan. Mától felnézek a főnökömre, legalább egy kicsit. A cégnél évente egyszer jutalom kifizetésére van lehetőség, ezzel persze általában hugyoskodik a humán osztály és egyre kevesebb a rendelkezésre álló keret(ha egyáltalán van). Éppen az év ezen szakaszában vagyunk, ezért engem is, ahogy mindenki mást behívott a főnököm, hogy erről beszéljünk. A szokásos bull shiteléssel kezdett, mennyire jó hogy a cégnél vagyok és annál az osztálynál és különben is, de most nem tudnak nekem jutalmat adni. Ezen önmagában nem annyira mosolyogtam volna, de a magyarázat, hogy miért nem, majdnem múlni nem akaró röhögőgörcsöt és sikongatva nevetést indított el bennem, mert a következő volt: Azért nem fizetünk most bónuszt neked, mert ebben az évben még elő akarunk léptetni és nem biztos, hogy a humán osztály engedélyezné az emelést, ha még jutalom is kifizetésre kerülne. Azt nem tudom megmondani, hogy ez az előléptetés mikor lesz, de még szeretném, hogy idén...

Tehát összefoglalva ha jól dolgozol, akkor lehet hogy előléptetnek, de ebben az esetben ne számíts bónuszra. Amennyiben pedig hulladék fos vagy, kapsz bónuszt. Azt kell, hogy mondjam mértani pontosságú, zseniális bullshit. Komolyan, ha nem 270Ft lenne a zsebemben még őszintén örülni is tudnék, hogy ennyire kreatív a főnököm.

Ezt követően egész nap a telefonomon a bejewelled nevű zseniális játékkal játszottam, ezzel megmutatva, hogy mennyire motivál annak az ígérete, hogy egyszer junior lófaszjóskából szimpla lófaszjóska lehetek valami nevetséges emelésért. Fú bazmeg a holnap gecikemény lesz, mert kezdem unni a telefon nyomkodást.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr712786009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uriember 2011.03.30. 20:24:53

küldjetek devizát!!! :D

Flandry 2011.03.30. 20:47:53

komolyan a f@szt ugat a hr ilyen ügyekbe..., ők támogató tevékenységet végeznek nem irányítót,

nálunk még csak most bontogatják a szárnyukat, te jó ég mi lesz még itt, de már sikerült iskifejezetten mizantróp nőket felvenni hr "frontoffice"-ba ba'meg ez aztán ellentmondás

Öltönyösrabszolga · http://oltonyosrabszolga.blog.hu 2011.04.01. 12:35:43

Az otthoni cégnél is kiadták év elején a parancsot: Ugyan elképzelhető, hogy valakit előléptetnek, de másr most tudja, hogy ezzel fizuemelés nem jár. Több munka, több felelősség, ugyanannyiért. Jajj had én, had én!!!

Kitört a válság. Januárban jött az e-mail, hogy keményen dolgozunk, és egész évben keményen fogunk, meglesz az eredmény, ne féljetek! De sajnos fizuemelés IDÉN nem lesz.

Következő januárban felmondtam. Január közepén kéjes röhögőgörcsben olvastam az e-mailt, amit múlt évben is kaptunk, csak a dátumot tekerték előre.

SZóval ilyen ez a popszakma, vállveregetés van, zseton nincs. Kíváncsi leszek milyen lesz itt a kolbásszbólvanakerítés nyugaton, vállveregetés már volt párszor, lassan itt az ideje kiszámolni a bónuszt. Ha lesz, muhaha.
süti beállítások módosítása