Éjjéjj!

2011.07.27. 20:21

Szerda, nem a legrosszabb nap a héten, mert keddenként van melóban egy olyan cucc amit meg kell csinálnom és nem hagy időt az internetezésre. Tehát ebből következik, hogy a keddeket utálom a legjobban. Ez is egy olyan munkafolyamat, amit egy idomított majom is meg tudna csinálni ha tisztában lenne a könyvelés alapjaival. (Nem. Nem könyvelő vagyok.) Az ilyen jellegű feladatok mindig letörnek, mert olyan érzésem van tőlük, mintha a pipisoron lennék a csirke feldolgozóban. (Nem voltam még ilyen helyen, de úgy képzelem, ott nagyon unalmas a munka.) Ráadásul nem elég, hogy ezzel kell szaroznom, másokat is rá kell vennem, hogy szarozzanak a rájuk vonatkozó résszel. Tehát összegezve a kedd a legszarabb nap a héten.

Viszont ma szerda van. Írtam már, hogy van egy kolléganőnk, aki többek között az asszisztenciánkat lenne hivatott ellátni amellett, hogy input tündér, de nem lehet semmit rábízni. Ma generálta a plusz munkát, mint szélsőjobbos a verekedést a cigó soron és emiatt kellett egy csomó plusz melót csinálnom, aztán visszaellenőrizve tök feleslegesen és tudjátok mi a legrosszabb? Már oda se megyek szólni, mert amikor beszélsz hozzá csak azt a végtelen ostobaságot látod a szemében amely olyan, mint a világűr. Tehát jövő héten megint vagy elbasz valamit vagy nem csinál meg valamit és engem meg szétbasz majd a tehetetlenség érzése. Le kéne már rázni ezeket a láncokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr633105413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása