Megint Szombati Szopopó

2012.03.21. 18:52

Kedvenc szombati munkanapom várható a hétvégén. Ráadásul kis nehezítéssel: háromperhármassal leszünk ketten. Mocskosrohadtunalmas lesz a dolog, előre rettegek.

Az a baj, hogy nagyon nehéz rávenni magam arra, hogy az alapszintű kommunikáción kívül picit többet dumáljak vele. Meg neki is hogy velem. Mindketten érezzük, hogy a másikat nem zártuk szívünkbe. Nincs is ezzel baj, de bizonyos melóknál kérnünk kell egymástól szignót, így kénytelen leszek kérni tőle és ő is tőlem. Pfejj de utálom az ilyet. Lehet inkább a befosós főnököt fogom basztatni, azt most úgyis szopatják orrba-szájba és tiszta stressz. Jó ezt látni. Míg ő kurvaanyázik én felnevetek egy egy ócska emailen. Míg ő jogi állásfoglalást kér én történelmi online folyóiratot és blogot olvasok. Míg őt basztatja a felettese én haverommal röhögök telefonon az aktualitásokon. Na jó azért talán még sem lesz olyan fos ez a szombat.

Vágjátok Riddler-t?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodairabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr394331248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása